Yukarı Yenigün Yeşil İlkokulu
YUKARIYENİGÜN KÖYÜ YEŞİL MEZRASI YEŞİL KÜME EVLERİ NO 35 HAMUR / AĞRI

VİZYON

BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ ve KENDİNE GÜVENEN, GİRİŞİMCİ BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK ve ONLARA 21. YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK ve BÖLGEMİZDEKİ İLKÖĞRETİM OKULLARI ARASINDA OKULUMUZU EN ÖNDE TUTMAK!İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İ İSTİYORUZ Kİ;21. Yüzyıl dünyası ile bütünleşmiş, her alanda uluslar arası standartlara ulaşmış, yenilikleri takip eden ve eğitimiyle anılan bir okul olalım. İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda herkes daha iyiye ulaşmak için çalışsın. İSTİYORUZ Kİ;Her öğrencinin yeteneklerinden sonuna kadar yararlanalım ve başarıyı olabildiğince yükseltelim.

MİSYON

*Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. · *Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. *Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. *Çevremize de eğitim vermek için varız. *Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. *Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

NORMAL ÖĞRETİM

SOBALI

Ağrı merkeze öğretmen servisi bulunmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

İL MERKEZİNE 35 İLÇE MERKEZİNE 20